Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Pondělí 06.05
PPL Pondělí 06.05
Osobní odběr Úterý 07.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Rozvoj sociálních dovedností u žáků na I. stupni základních škol

Rozvoj sociálních dovedností u žáků na I. stupni základních škol
10 %

242  Kč 270 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
Práce se zabývá problematikou rozvoje sociálních dovedností u žáků na I. stupni základní školy. V souvislosti se změnami vzdělávací politiky v ČR a s nimi spojeným novým pojetím hlavních cílů je zjevný ústup od encyklopedických znalostí a memorování. Naopak, výchova se má ubírat směrem ke vzájemné provázanosti mezi obsa¬hem vzdělávání a získávanými kompetencemi. Hlavním úkolem školního vzdělávání je osvojování klíčových kompetencí, které se mají stát zdrojem rozvoje každého člověka. Vzhledem k tomu, že sociální dovednosti se řadí mezi klíčové kompetence definované v RVP ZV, úkolem učitelů je tyto dovednosti rozvíjet a to v rámci jakéhokoliv předmětu a to již od počátku školní docházky dítěte. Inovace cílů vedly kromě změn v obsahu vzdělávání také ke změnám v roli učitele a v metodách a organizačních formách, které učitel používá.
Autor:
Nakladatel: Univerzita Pardubice
ISBN: 9788073958503
Jazyk : Čeština
Počet stran: 183
Zařazení: monografie děti školního věku 2001-2020 základní školy osobnostní a sociální výchova sociální dovednosti pedagogický výzkum
Mohlo by se vám také líbit..