Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Čtvrtek 09.05
PPL Čtvrtek 09.05
Osobní odběr Pátek 10.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Nemůžete za to vy, ale on

Nemůžete za to vy, ale on
21 %

156  Kč 198 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
Proč je tato kniha určená svobodným ženám? Protože my o vztazích přemýšlíme a mluvíme mnohem víc než svobodní muži. A když se všechno pokazí, mnohem častěji obviňujeme samy sebe! V duchu se ptáme: „Co je na mně špatného?“, „Co jsem udělala?“, „Co jsem neudělala?“, „Co jsem měla udělat jinak?“ a „Co bych měla udělat jinak příště?“
Ale co když třeba není ten problém ve vás? Možná byste byla svobodná, i kdybyste byla dokonalá. Možná mají problém muži, se kterými se stýkáte. Možná za to nemůžete vy, ale on! Možná kdybyste přestala obviňovat sama sebe, dokázala byste přistupovat k randění mnohem praktičtěji, rozumněji a úspěšněji.
Ono vlastně žádné „možná“ neexistuje. Vaše tetička z Floridy, ženatý bratr a kamarádky z fitka se mýlí – nejste svobodná kvůli tomu, že byste byla moc vybíravá, moc tlačila na pilu nebo si hrála na princeznu. A i kdybyste nakrásně byla, i vybíravé princezny s ostrými lokty se jednou vdají. A stejně tak se vdáte i vy. Postavme se nohama na zem a dejme vám život, který chcete.
Autor:
Nakladatel: Pragma
ISBN: 9788073494605
Rok vydání: 2015
Jazyk : Čeština
Vazba: Vázaný
Počet stran: 176
Mohlo by se vám také líbit..