Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Čtvrtek 02.05
PPL Čtvrtek 02.05
Osobní odběr Pátek 03.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Od narodenia po 1 rok (slovensky)

Od narodenia po 1 rok
17 %

417  Kč 501 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih

Starostlivosť o bábätko v kocke\nV prvom roku života nastávajú v rôznych oblastiach fyzického aj psychického vývoja bábätka veľké zmeny. V žiadnej ďalšej vekovej etape neprebieha vývoj tak prudko, a preto si toto obdobie zaslúži zvláštnu pozornosť. Práve teraz vášmu dieťatku dávate základy zdravia, imunity, pomáhate rozvíjať jeho intelekt, emocionálnu inteligenciu, utvárate si s ním bezpečnú citovú väzbu.To, ako prežije dieťa prvý rok života, ovplyvňuje základný postoj k sebe samému, ku svetu a k životu. \nNové poznatky z oblasti zdravia, psychológie a starostlivosti o dieťa, ktoré vám môžu vo vašej snahe výrazne pomôcť, nájdete v tejto knihe. Odpovie vám na vaše otázky:

\n

Dokážem úspešne dojčiť?\n Prečo moje dieťa plače?
\n Moje dieťa je náročné. Ako to zvládnuť? \n Čo robiť, keď má teplotu? \n Kedy a čo môže bábätko jesť? \n Koľko by malo dieťa spať?\n Vyvíja sa správne? \n Ako podporiť jeho intelekt?\n Prečo nespí celú noc a dá sa s tým niečo robiť?\n Čo treba vybaviť na úradoch a na čo mám nárok?\n a všetko, čo potrebujete vedieť, aby bolo vaše bábätko zdravé, šťastné a spokojné.

Autor:
Nakladatel: Vydavateľstvo ORBIS IN, s.r.o.
ISBN: 978-80-972264-7-3
Rok vydání: 2020
Jazyk : SLK
Vazba: brožovaná/paperback
Počet stran: 192
Mohlo by se vám také líbit..