Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 29.04
PPL Pondělí 29.04
Osobní odběr Úterý 30.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Domluvený sňatek

Domluvený sňatek
31 %

173  Kč 249 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih
\n

Lucia Mountfordová si žije jako v bavlnce, dokud se její život jednoho jarního dne neobrátí zcela naruby. Její otec zemře, matka se znovu provdá a k dovršení všeho se rodina náhle ocitne na mizině. Luciin otčím si v zoufalé situaci půjčí značnou sumu peněz od lorda Wintertona, pohledného muže s prachbídnou pověstí, a dívka ke svému zděšení zjišťuje, že se za to má ona stát nejprve jeho sekretářkou a později i manželkou. Její matka vážně ochoří a Lucia zůstane zcela napospas plánům svého otčíma, proti nimž je zcela bezmocná. \nZatímco muže, jemuž byla slíbena, pramálo zajímá, protože ten má oči jen pro atraktivní lady Shelleyovou, objeví se na scéně jiný mladík – Edward de Redcliffe a požádá ji o ruku.
\nUvědomí si Lucia včas, koho z nich miluje doopravdy, nebo zahodí šanci na opravdovou lásku? A podaří se jí odhalit, jak se věci mají doopravdy, nebo se nechá ošálit tím, jaké se zdají být?

\n
Autor:
Nakladatel: Baronet
ISBN: 978-80-269-1625-3
Rok vydání: 2021
Jazyk : Čeština
Vazba: Knihy - vázané
Počet stran: 168
Mohlo by se vám také líbit..