Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Pátek 03.05
PPL Pátek 03.05
Osobní odběr Pondělí 06.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Zadrž dych (slovensky)

Zadrž dych
22 %

273  Kč 350 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
\n

Talentovaná autorka Michala Ries vstúpila na našu literárnu scénu skvelou romantickou sériou Na úteku, ktorá sa stretla s mimoriadnym čitateľským ohlasom. Jej nový román opäť ponúka pútavé čítanie o tom, aké zložité sú mužsko-ženské či rodinné vzťahy a aká tenká je hranica medzi láskou a nenávisťou.

\n

Nenávidí jej pokrivený odraz.

\n

Mohol by milovať jej skutočné ja?

\n

Marína vie, aké je žiť v temnote, pozná chuť pohŕdania a zloby. Z okov minulosti sa jej však podarilo vyslobodiť a žije obyčajný život, v ktorom je konečne šťastná.

\n

Jej duševnú rovnováhu naruší príchod nového kolegu – minulosť a prítomnosť sa nebezpečne pretnú a jej pokojný život je zrazu v ohrození. Spolu s prízrakom mladej Maríny sa vracajú aj spomienky a bolesť.

\n

Marcel by ju mohol zničiť niekoľkými vetami. Urobí to? Ak nie, čo za to bude chcieť? Prečo ju vlastne tak veľmi nenávidí? A tie jeho oči, tie ju mätú najviac. Občas totiž hovoria úplne iný príbeh ako jeho ústa…

\n
Autor:
Nakladatel: Slovenský Spisovateľ
ISBN: 978-80-220-2349-8
Rok vydání: 2021
Jazyk : SLK
Vazba: vázaná
Počet stran: 368
Mohlo by se vám také líbit..