Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Pondělí 13.05
PPL Pondělí 13.05
Osobní odběr Úterý 14.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Náboženství ve starověkém Egyptě

Náboženství ve starověkém Egyptě
15 %

271  Kč 320 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Při přípravě a uspořádání této knihy se autoři zaměřili na to, aby ukázali náboženství jak ze strany společenské elity, tak i z pohledu obyčejných lidí. David Silverman nastiňuje a analyzuje staroegyptské představy o božském a následně třídí a diskutuje specifická božstva a bohy, jejich aspekty a místa v božské hierarchii. Leonard Lesko odkrývá staroegyptskou mytologii a nabízí vlastní překlady klíčových částí. Předně se zaměřuje na kosmogonii a předkládá stručný souhrn kosmologického myšlení – chápání přírody, struktury a uspořádání vesmíru. John Baines se snaží odkrýt náboženské praktiky prostých lidí, v jejichž životě byla konfrontována realita obecně přítomného utrpení a neštěstí v kontrastu k honosným obrazům života zachyceným v umění a literatuře.
Autor:
Nakladatel: Verbum
ISBN: 9788090392014
Jazyk : Čeština
Vazba: Viazaná
Počet stran: 240
Zařazení: religiozita kolektivní monografie egyptská mytologie náboženství a společnost egyptské náboženství náboženské učení náboženský kult
Mohlo by se vám také líbit..