Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pátek 17.05
PPL Pátek 17.05
Osobní odběr Pondělí 20.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

EPI-CENTER

EPI-CENTER
15 %

298  Kč 349 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
Knižní debut nadějného dokumentaristy Jiřího Doležela unikátní soubor černobílých a barevných snímků zachycujících následky ničivého zemětřesení v Pákistánu v roce 2005 a život lidí v postižených oblastech. Kniha sestavená z pěti cyklů (Život v troskách, Uprchlické tábory, Školy, Exodus, Každodenní život) je kronikou „vykolejeného každodenního života“, jež nás střízlivě ale s obrazovou naléhavostí vytrhuje z falešného vědomí běžného Evropana, že následky živelné katastrofy jsou již minulostí. Jednotlivé cykly jsou uvedeny krátkými Doleželovými texty, které čtenáři umožňují rychle a lépe porozumět jednotlivým snímkům. V každoroční novinářské soutěži Czech Press Photo 2006 získal autor za soubor fotografií publikovaných v této knize Cenu UNHCR (Úřad vysokého komisaře OSN pro uprchlíky).
Autor:
Nakladatel: KANT
ISBN: 9788086970486
Jazyk : Čeština
Počet stran: 1
Zařazení: fotografické publikace každodenní život 21. stol. dokumentární fotografie zemětřesení 21. století Doležel, Jiří,
Mohlo by se vám také líbit..