Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pátek 24.05
PPL Pátek 24.05
Osobní odběr Pondělí 27.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Skryté vrstvy

Skryté vrstvy
11 %

168  Kč 189 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Skryté vrstvy. Původní rozhovory s umělci, publicisty, organizátory adalšími protagonisty kulturních a uměleckých aktivit na Labskoústeckuposledních 30 let. Regionální téma s přesahy k obecným otázkám alternativníkultury a principu Do It Yourself. Např. zakladatel Ústecké kulturníplatformy ´98 a hudebník Milan Pištěk (Fred) hovoří o severočeském punku afanzinu Scene Report. Profesor a malíř Jiří Bartůněk o výtvarnících tzv.ústeckého okruhu a kurátorovi Michalu Kolečkovi. Dramatik Karel Tománek onezávislé divadelní scéně na přelomu 80. a 90. let. 20. století. RadimNeuvirt (hRvN) o performance-group Vyžvejklé Bambuli. Jiří Imlauf a JanBrambůrek o historii kapely Houpací koně. Filip Šucha o labskoústeckérockové scéně 90. let. Vendula Bínová o umělci art-brut Zdeňku Koškovi. Napatnáct rozhovorů doplňuje bohatá černobílá fotodokumentace.
Autor:
Nakladatel: Grafobal Pres
ISBN: 9788090379008
Jazyk : Čeština
Počet stran: 200
Zařazení: 20.-21. stol. rozhovory kultura a společnost umělci intelektuální život kultura Ústí nad Labem (Česko : oblast)
Mohlo by se vám také líbit..