Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Úterý 30.04
PPL Úterý 30.04
Osobní odběr Čtvrtek 02.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Křesťanská Levanta

Křesťanská Levanta
9 %

111  Kč 122 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
Text této knihy začal vznikat na počátku 60. let jako náročný pokus o takovou interpretaci světových dějin, která by analýzu kulturně sociální dimenze doplňovala rozborem ekonomicko-politických struktur. Hlavním podnětem pro úvahy o osudech kresťanské zvěsti v zemích Levanty bylo dílo velkého našeptávače Arnolda J. Toynbeeho, jehož poselství zůstává aktuální do dnešních dnů.
Jak křesťanství ovlivnilo vývoj jednotlivých zemí v oblasti Levanty? V čem se liší západní a východní chápání křesťanské zvěsti? Proč ztroskotal blízkovýchodní pokus o civilizační syntézu na bázi křesťanství? Má střet křesťanské a muslimské filosofie v Levantě vítěze? Kam směřují levantské země dnes?
Téma knihy je bohužel dodnes opomíjené, ale z výše uvedených otázek vyplývá, že oživit, zpřítomnit a doplnit čtyřicet let starý námět je nanejvýše smysluplné a doufáme, že také inspirující.
Autor:
Nakladatel: SLON
ISBN: 8086429474
Jazyk : Čeština
Vazba: brožovaná
Počet stran: 140
Zařazení: studie křesťanství Blízký východ křesťanské učení náboženství a společnost křesťanství a islám náboženský život náboženství a politika
Mohlo by se vám také líbit..