Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 15.05
PPL Středa 15.05
Osobní odběr Čtvrtek 16.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Rakousko v evropské a středoevropské politice

Rakousko v evropské a středoevropské politice
14 %

86  Kč 100 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Předkládaná publikace se zabývá rakouskou politikou vůči zemím Visegrádské skupiny, Pobaltským státům, Slovinsku a Chorvatsku. Středoevropská politika Rakouska je prezentována v kontextu rakouského členství v Evropské unii a dlouhodobé perspektivě vývoje postojů Rakouska ke středoevropskému regionu. Rakousko představuje pro řadu českých čtenářů jistě poněkud kontroverzního aktéra středoevropských vztahů. Řada vzájemných negativních resentimentů však vychází spíše z neznalosti situace, než z politické a historické reality. Proto jsou v předkládané publikaci mapující vývoj v 90. letech minulého století i současnosti odpovídající místo věnováno nejen vzájemným vztahům diplomatickým a politickým, ale také mezinárodnímu obchodu a kulturním stykům.
Autor:
Nakladatel: Mezinárodní politologický ústa
ISBN: 8021035897
Jazyk : Čeština
Počet stran: 128
Zařazení: evropská integrace studie Rakousko baltské země zahraniční politika od 1989 Chorvatsko Slovinsko země Visegrádské skupiny
Mohlo by se vám také líbit..