Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 14.05
PPL Úterý 14.05
Osobní odběr Středa 15.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Setkání s bytostným já

Setkání s bytostným já

164  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Edward F. Edinger (1918 – 1988) byl známým interpretem a glosátorem Jungova díla, znalcem světové literatury a autorem řady knih s hlubinně-psychologickou tematikou.Edingerovo „Setkání s bytostným Já“ je psychologickým komentářem obrazového cyklu Williama Blakea, známého jako „Ilustrace ke Knize Jóbově“. Edinger interpretuje Blakeovo dílo jako grafické vyjádření procesu sebeuvědomění Boha, respektive procesu proměny starozákonního žárlivého a panovačného Jahva v milujícího Boha Nového zákona – tedy procesu individuace západního lidstva. Při svém výkladu vychází Edinger zejména z Jungova díla „Odpověď na Jóba“ (Výbor z díla C. G. Junga, sv. IV, Obraz člověka a obraz Boha).
Autor:
Nakladatel: Nakl. Tomáše Janečka
ISBN: 8085880296
Jazyk : Čeština
Vazba: brožovaná
Počet stran: 96
Zařazení: 19. stol. studie sebepoznání analytická psychologie biblické postavy umělecké náměty Bůh a člověk knižní ilustrace biblické příběhy archetypy (psychologie) Jung, Carl Gustav, Bible. anglická grafika
Mohlo by se vám také líbit..