Konzervujeme po celý rok
17
%
132 Kč 159 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Konzervování potravin, ať už je to zavařování ovoce a zeleniny, nakládání hub do oleje či uzení masa, neztratilo ani v době supermarketů nic ze svého kouzla. Naopak! Úrodu z naší zahrádky nebo zakoupené potraviny uchováme dlouho čerstvé a jejich chuť je oproti průmyslově vyráběným produktům neporovnatelná. Tato kniha vás seznámí s veškerými běžnými konzervačními metodami, které lze provést v jakékoliv domácnosti.
Autor: | Heinz K. Gans |
Nakladatel: | CPRESS |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 224 |
Zařazení: | kuchařské recepty • konzervování potravin |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Zánět skrytý zabiják
David Frej
-
Biologické hodiny - Tajemství metabol...
David Frej
-
Jak přežít dobu jedovou?
Strunecká Anna
-
Udíme, vaříme a konzervujeme podle vy...
Doležalová Alena
-
Kváskový chleba - Kváskomanie v Čechá...
Momčilová Pavla
-
Nej - kung cvičení pro zdravé šlachy ...
Mantak Chia
-
Uzení, nakládání a konzervování masa ...
-
Vaše rodinná kronika krok za krokem
Lenka Peremská
-
Záhadná jízda králů
Jiří Jilík
-
Já, voják v Afghánistánu
Pavel Stehlík
-
Recepty starých mistrů
Barbora Hřebíčková
-
Ponorky
Humble, Richard
-
Praha
Kolektiv
-
Cukrfree
Janina Černá
-
Michal Šopor: Americký deník
Michal Šopor
-
Tři sestry
Morris Heather