Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 02.04
PPL Úterý 02.04
Osobní odběr Středa 03.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

One Direction - Cesta ke slávě

One Direction - Cesta ke slávě
15 %

84  Kč 99 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
One Direction je britsko-irská chlapecká hudební skupina, kterou tvoří Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles a Louis Tomlinson. V X-Factoru se nejdříve snažili uspět jako jednotlivci, ale na bootcampu je porotci dali dohromady a skupina nakonec skončila na 3. místě. V knize je v samostatných kapitolách popsán život jednotlivých členů, jejich rodinné zázemí, jejich pronikání do zpěvu a herectví a osudová příležitost, která je svedla dohromady v televizní show X Factor. Kapitoly, které následují dokumentují nově nabytou slávu, zákulisí a eskapády jejich vystoupení na pódiu a pohádkové vyprodané turné ve Velké Británii a Americe. One Direction je kniha která se stala ve světě ihned po vydání bestsellerem. Jako bonus je v knize 16 stran nádherných barevných fotografií.
Autor:
Nakladatel: HarperCollins Publishers
Vazba: Paperback
Počet stran: 200
Zařazení: biografie literatura faktu populární hudba zpěváci hudební skupiny 21. století One Direction (hudební skupina)
Mohlo by se vám také líbit..