Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Čtvrtek 02.05
PPL Čtvrtek 02.05
Osobní odběr Pátek 03.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Prelet sťahovavých vtákov (slovensky)

Prelet sťahovavých vtákov
43 %

170  Kč 298 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
Vyše dvadsať rokov písal spisovateľ a scenárista Jozef Heriban román Prelet sťahovavých vtákov, ktorý sa skladá z troch častí. Próza Niekto na mňa stále píska (1996) získala v roku 1993 Prvé miesto v anonymnej súťaži Literárneho fondu, Intimita vlkov (2008) a Posadnutosť (2009) sa stali hneď po vydaní bestsellermi.

Uznávaný literárny kritik Alexander Halvoník sa o próze Niekto na mňa stále píska vyjadril týmito slovami: "Heribanova prvá knižka je predovšetkým posadnutá hudbou. Je presne taká, ako si ju predstavoval mladý konzervatorista: svieža, vrúcna, nežná, vtipná, rozmarná, vzrušujúca, dojímavá a - netradične sexi.".

Lucia Kulihová vo svojom hodnotení Posadnutosti dodáva: "Pri čítaní cítime lásku z každého slova, premýšľame nad citmi, vnárame sa do nich, akoby boli samozrejmosťou. Ale nie sú... Voľné pokračovanie Intimity vlkov je nádherné, vášnivé, bolestné, živočíšne, filozofické, ženské i mužské, ale najmä láskavé a ohromujúco pravdivé!".

Autor:
Nakladatel: Herial, s.r.o.
ISBN: 978-80-969969-7-1
Jazyk : Slovenština
Druh: Kniha
Vazba: Pevná s přebalem lesklá
Počet stran: 368
Mohlo by se vám také líbit..