Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 23.04
PPL Úterý 23.04
Osobní odběr Středa 24.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Veverky z Central Parku bývají v pondělí smutné

Veverky z Central Parku bývají v pondělí smutné
22 %

76  Kč 98 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Kniha Veverky z Central Parku bývají v pondělí smutné, je posledním dílem rozsáhlé trilogie, jejíž autorkou je Kathrine Pancolová. Znovu se zde setkáváme se známými postavami, jejichž osudy jsme sledovali na stránkách obou předchozích dílů (Žluté oči krokodýlů a Pomalý valčík želviček).

S hlavní hrdinkou Joséphine a jejími dvěma dcerami Hortense a Zoé, matkou Henriettou, nejlepší přítelkyní Shirley, ale i s ostatními románovými postavami, které jsou s rodinou Cortesových nějak spjaty. Dočkáme se rozuzlení podivuhodných zápletek, do nichž je zavedla rozhodnutí v různých – a někdy dost překvapivých – životních situacích, a nakonec se dozvíme i to, nač jsme byli zvědaví od chvíle, kdy jsme si poprvé přečetli titul této knihy: Proč vlastně bývají ty veverky v New Yorku v pondělí smutné. A nakonec ještě zpráva pro ty, kteří si tři generace ženských hrdinek z knih Katherine Pancolové oblíbili: Režisérka Cécile Telermanová začala ve Francii natáčet film Žluté oči krokodýlů, s Julie Dépardieuovou (Joséphine) a Emmannuelle Béartovou (Iris) v hlavních rolích.

Autor:
Nakladatel: Nakladatelství JOTA s.r.o.
ISBN: 978-80-7462-326-4
Rok vydání: 2013
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Pevná s přebalem lesklá
Počet stran: 732
Zařazení: francouzské romány
Mohlo by se vám také líbit..