Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 22.05
PPL Středa 22.05
Osobní odběr Čtvrtek 23.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Přišel bůh z vesmíru? - Důkazy jsou přímo v Bibli

Přišel bůh z vesmíru? - Důkazy jsou přímo v Bibli

290  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Doslovné překlady ze starohebrejštiny nám zjevují to, co ne všichni vědí: ? Bible jasně říká, že Bůh umírá jako všichni lidé ? Bible nám vysvětluje, že jsme byli vytvořeni z DNA našich stvořitelů ? Bible nám vypráví, že naši stvořitelé cestovali na létajících strojích ? Bible hovoří o přímém vztahu mezi UFO a Sumerem, zemí hlídačů létajících strojů ? Gloria Boží byla ve skutečnosti... UFO ? Bible znala obry a popisuje, kde o nich můžeme nalézt svědectví ? Starozákonní andělé ve smyslu duchovních bytostí neexistují ? Deset přikázání vytesaných do kamene není tím, co nám bylo vyprávěno ? Jan Evangelista vycházel ve svých mystických doktrínách z helénské literatury své doby Proto to, co jsme si mysleli, že víme o Bibli, už nebude nikdy jako dřív... Nejpřesvědčivější kniha na toto téma – bestseller v Itálii
Autor:
Nakladatel: Práh
ISBN: 978-80-7252-447-1
Jazyk : Čeština
Vazba: Pevná bez přebalu matná
Počet stran: 240
Zařazení: populárně-naučné publikace biblická interpretace mimozemské civilizace UFO jazyková analýza biblické texty antropogeneze důkazy Boha Bible.
Mohlo by se vám také líbit..