Steaky - Od T-bone steaku přes chateaubriand pečený v solné krustě až k filetu mignon se šalotkou
19
%
281 Kč 349 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Od T-bone steaku přes chateaubriand pečený v solné krustě až k filetu mignon se šalotkou. Máte chuť na něco prostého, rychlého a snadného? Všechny tyto atributy splňuje steak! Není to vůbec obtížné: naučíte se vybrat správně maso, odhadnout stupeň propečení, dobře grilovat, smažit či připravit klasické pečeně. Více než 75 jídel z různých druhů hovězího – pokrmy na každou sezonu, od rodinných barbecue až po jednotlivé chody pro gurmety s výběrem lahodných omáček, marinád i studených ochucených másel.
Autor: | Gayler Paul |
Nakladatel: | IKAR |
ISBN: | 978-80-249-1633-0 |
Vazba: | Vázaný |
Počet stran: | 144 |
Zařazení: | kuchařské recepty • masitá jídla |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Božská Florence
Rees Jasper
-
Údolí panenek
Jacqueline Susann
-
Deníček moderního páru
Landsman Dominik, Hubeňáková Zuzana
-
Život ve stínu….
Juhanová Julie, Štroblová Soňa
-
Panský dům a jeho dcery
Jacobs Anne
-
Maturitní srazy radši ne!
Besserová Miroslava
-
Tvůj báječný život
Fentonová Liz, Steinkeová Lisa
-
Konec léta
Anders De la Motte
-
Pád titánů
Ken Follett
-
Impérium
Roman Bureš
-
S konečnou platností
Pflüger Andreas
-
Andělská hra - 2.vydání
Carlos Ruiz Zafón
-
Panský dům a jeho dědictví
Jacobs Anne
-
Šelma
Mayne, Andrew
-
Plán úniku
Hamilton Steve
-
Storočný starček, ktorý vyliezol z ok...
Jonas Jonasson