Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 26.05
PPL Pondělí 26.05
Osobní odběr Úterý 27.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Steaky - Od T-bone steaku přes chateaubriand pečený v solné krustě až k filetu mignon se šalotkou

Steaky - Od T-bone steaku přes chateaubriand pečený v solné krustě až k filetu mignon se šalotkou
19 %

281  Kč 349 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Od T-bone steaku přes chateaubriand pečený v solné krustě až k filetu mignon se šalotkou. Máte chuť na něco prostého, rychlého a snadného? Všechny tyto atributy splňuje steak! Není to vůbec obtížné: naučíte se vybrat správně maso, odhadnout stupeň propečení, dobře grilovat, smažit či připravit klasické pečeně. Více než 75 jídel z různých druhů hovězího – pokrmy na každou sezonu, od rodinných barbecue až po jednotlivé chody pro gurmety s výběrem lahodných omáček, marinád i studených ochucených másel.
Autor:
Nakladatel: IKAR
ISBN: 978-80-249-1633-0
Vazba: Vázaný
Počet stran: 144
Zařazení: kuchařské recepty masitá jídla
Mohlo by se vám také líbit..