Krajová specialita: Slezská kuchyně
19
%
185 Kč 229 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Slezsko je kraj pyšnící se bohatými lidovými tradicemi, písněmi a tanci. Na Slezských dnech se nabízejí regionální gastronomické speciality jako bramborové placky nebo jelito se zelím. Ochutnejte i jiné speciality jako čoskulu nebo grochulu, kelerubkovou mačku, kraple se špenátem, pampúšiky, frajták, těšínský bigus nebo uzenou pečeni, ocelářský špíz či petřvaldské zapečené řízky. A také nahlédněte do zajímavého slezského gastronomického slovníčku.
| Autor: | Jaroslav Vašák |
| Nakladatel: | IKAR |
| ISBN: | 978-80-249-2172-3 |
| Vazba: | Vázaný |
| Počet stran: | 216 |
| Zařazení: | kuchařské recepty • slezská jídla |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Regionální kuchařka z Čech, Moravy a ...
Jaroslav Vašák
-
Ovocná kuchařka
Jaroslav Vašák
-
Borůvková kuchařka
Jaroslav Vašák
-
Nátierky
Jaroslav Vašák
-
Natrhej si oběd
Jaroslav Vašák
-
Syn vražedkyně
Ellisová Joy
-
Pablo Escobar
Bowden Mark
-
Trhlina
Jozef Karika
-
Harry Potter 1 - Ilustrovaná edícia
Rowlingová Joanne K.
-
Som mama
Farkašová Kristína
-
Harry Potter 5 - A Fénixov rád, 2. vy...
Rowlingová Joanne K.
-
Hypnotizér
Lars Kepler
-
Muži sú z Marsu, ženy z Venuše, 2. vy...
Gray John
-
Božská Florence
Rees Jasper
-
Harry Potter 1 - A kameň mudrcov, 3. ...
Rowlingová Joanne K.
-
Da Vinciho kód
Brown Dan
