Vejce nebo slepice - 80 šťavnatých receptů z drůbeže a pernaté zvěřiny
19
%
241 Kč 299 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Lahodné drůbeží maso lze upravit na mnoho originálních způsobů a nikdy nezevšední. Přední šéfkuchař nabízí recepty od úpravy vajec, kuřete, husy, slepice a kachny až po křepelku, bažanta a holoubě. Recepty jsou převážně snadné, ovšem u náročnějších postupů bude odměnou jídlo, které si budete pamatovat nejen vy sami, ale zůstane nezapomenutelným zážitkem i pro vaše hosty.
Autor: | Pohlreich Zdeněk |
Nakladatel: | IKAR |
ISBN: | 978-80-249-1891-4 |
Vazba: | Vázaný |
Počet stran: | 184 |
Zařazení: | kuchařské recepty • zvěřinová jídla • drůbeží jídla |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Lehká kuchyně
Pohlreich Zdeněk
-
Grilování - 140 moderních grilovacích...
Pohlreich Zdeněk
-
Moje domácí kuchyně
Pohlreich Zdeněk
-
Taková normální kuchařka
Pohlreich Zdeněk
-
Božská Florence
Rees Jasper
-
Deníček moderního páru
Landsman Dominik, Hubeňáková Zuzana
-
Život ve stínu….
Juhanová Julie, Štroblová Soňa
-
Panský dům a jeho dcery
Jacobs Anne
-
Maturitní srazy radši ne!
Besserová Miroslava
-
Tvůj báječný život
Fentonová Liz, Steinkeová Lisa
-
Zmizelá
Gillian Flynn
-
S konečnou platností
Pflüger Andreas
-
Andělská hra - 2.vydání
Carlos Ruiz Zafón
-
Panský dům a jeho dědictví
Jacobs Anne
-
Šelma
Mayne, Andrew
-
Plán úniku
Hamilton Steve