Vejce nebo slepice - 80 šťavnatých receptů z drůbeže a pernaté zvěřiny
19
%
241 Kč 299 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Lahodné drůbeží maso lze upravit na mnoho originálních způsobů a nikdy nezevšední. Přední šéfkuchař nabízí recepty od úpravy vajec, kuřete, husy, slepice a kachny až po křepelku, bažanta a holoubě. Recepty jsou převážně snadné, ovšem u náročnějších postupů bude odměnou jídlo, které si budete pamatovat nejen vy sami, ale zůstane nezapomenutelným zážitkem i pro vaše hosty.
Autor: | Pohlreich Zdeněk |
Nakladatel: | Knižní klub |
ISBN: | 978-80-249-1891-4 |
Vazba: | Vázaný |
Počet stran: | 184 |
Zařazení: | kuchařské recepty • zvěřinová jídla • drůbeží jídla |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Lehká kuchyně
Pohlreich Zdeněk
-
Grilování - 140 moderních grilovacích...
Pohlreich Zdeněk
-
Moje domácí kuchyně
Pohlreich Zdeněk
-
Taková normální kuchařka
Pohlreich Zdeněk
-
Božská Florence
Rees Jasper
-
Pochopíš, až budeš velká
Grimaldi Virginie
-
Šílené výčitky
Liane Moriarty
-
Deníček moderního páru
Landsman Dominik, Hubeňáková Zuzana
-
Tvůj báječný život
Fentonová Liz, Steinkeová Lisa
-
Červenec, srpen, září
Carlanová Audrey
-
Zmizelá
Gillian Flynn
-
Noc s Marilyn Monroe
Hollidayová Lucy
-
S konečnou platností
Pflüger Andreas
-
Andělská hra - 2.vydání
Carlos Ruiz Zafón
-
Panský dům a jeho dědictví
Jacobs Anne
-
Život na trampolíně
Whitingová Frances