Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Čtvrtek 02.05
PPL Čtvrtek 02.05
Osobní odběr Pátek 03.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Co bolí, to přebolí

Co bolí, to přebolí
19 %

201  Kč 249 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Meky, jak se Miroslavu Žbirkovi od dětství říká, vydává při příležitosti svých šedesátých narozenin knížku vzpomínání na svůj život, jak osobní, tak profesní. Tento slovenský zpěvák a skladatel, pocházející ze smíšené slovensko-anglické rodiny, přibližuje kultivovaným způsobem své harmonické dětství, první lásky i hudební inspirace, okouzlení rokenroly, Elvisem Preslyem a zejména skupinou Beatles. Uvádí nás do zákulisí skupin Modus, Limit a několika orchestrů, v nichž působil, otevřeně popisuje spolupráci s Marikou Gombitovou a představuje svoji současnou tvorbou a své muzikantské krédo: „Rád si zazpívám pomalou písničku a hned poté zase rychlou. Člověk může zpívat rockově, něžně, dotknout se folku nebo jazzu. Pestrost je mi vlastní...“ Kniha je doplněna diskografií a filmografií, připojeno je několik časopiseckých rozhovorů.
Autor:
Nakladatel: Knižní klub
ISBN: 978-80-249-2031-3
Vazba: Vázaný
Počet stran: 216
Zařazení: 20.-21. stol. autobiografické vzpomínky rozhovory hudební skladatelé písňové texty populární hudba textaři populární zpěváci Žbirka, Miroslav,
Mohlo by se vám také líbit..