Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Pátek 03.05
PPL Pátek 03.05
Osobní odběr Pondělí 06.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Prokletí rokenrolu - Tragédie a záhady rocku

Prokletí rokenrolu - Tragédie a záhady rocku
19 %

322  Kč 399 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih
Tuto knihu tvoří 63 příběhů o umění, životě a smrti ve světě rocku. Jsou to příběhy o životech ukončených náhle na vrcholu tvůrčího vzestupu a o neuvěřitelných cestách osudu. Příběhy umělců, kteří zemřeli po letech bojů se svými démony, s nimiž už nedokázali dát bojovat. Najdeme zde umělce od Buddyho Hollyho až po Whitney Houstonovou, tedy hudební legendy různých období, jež se od sebe lišily životním stylem i způsobem, jak vyjadřovaly svůj talent. Jedno však měly společné, a sice skutečnost, že šlo vesměs o dobové ikony. Řada z těchto osobností je členy takzvaného Klubu 27, tedy skupiny hudebníků a zpěváků, kteří zemřeli ve věku dvaceti sedmi let jako Brian Jones, Jimi Hendrix, Janis Joplinová, Jim Morrison a Kurt Cobain. Posledním přírůstkem je Amy Winehouseová. Média vytvořila kolem jejich úmrtí řadu legend, z nichž řada nebyla dodnes rozřešena. Mnohá šlo předpokládat, možná se jim dalo i vyhnout. Všechny však představují nevysvětlitelný konec života rockerů ve světě, kde člověk spíš shoří, než aby pomalu vyhasínal, jak ve svém vzkazu na rozloučenou citovat Kurt Cobain Neila Younga. Ve světě, v němž se člověk stane hrdinou, když, jak zpívá skupina Who ve skladbě My Generation, zemře dřív, než zestárne.
Autor:
Nakladatel: HarperCollins Publishers
ISBN: 978-80-7391-716-6
Jazyk : Čeština
Vazba: Vázaný
Počet stran: 272
Zařazení: biografie 20.-21. stol. fotografické publikace osobnosti literatura faktu rockoví hudebníci rockoví zpěváci nevyjasněná úmrtí rockové zpěvačky
Mohlo by se vám také líbit..