Termín obdržení zásilky
Česká pošta Čtvrtek 25.04
PPL Čtvrtek 25.04
Osobní odběr Pátek 26.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Chill out - K maturitě bez obav - cvičebnice angličtiny B1

Chill out - K maturitě bez obav - cvičebnice angličtiny B1
15 %

340  Kč 399 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Nová cvičebnice anglického jazyka chill out: K maturitě bez obav je určená všem studentům, kteří se připravují k nové státní maturitě z anglického jazyka. Využít ji ale mohou všichni, kteří mají zájem procvičit si své znalosti angličtiny a dosáhli úrovně B1 podle SERR. Cvičebnice je určená pro cílenou přípravu na maturitní zkoušku, nejen pro ty, kteří používali sadu učebnic chill out 1-3. Cvičebnice obsahuje: •testové úlohy, které korespondují s formátem nové maturitní zkoušky z angličtiny na úrovni B1 podle SERR; •úlohy do poslechu a čtení, pracovní listy k nácviku ústní zkoušky, zadání písemných prací a strategie řešení jednotlivých typů úloh; •kompletní maturitní didaktický test; •audio CD s nahrávkami k poslechovým cvičením; •transkripci poslechových cvičení; •klíč s řešením úloh.
Autor:
Nakladatel: Klett
ISBN: 978-80-7397-124-3
Jazyk : Čeština
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 176
Zařazení: angličtina učivo středních škol maturitní otázky testy učebnice středních škol jazykové dovednosti didaktické testy
Mohlo by se vám také líbit..