Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 15.05
PPL Středa 15.05
Osobní odběr Čtvrtek 16.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Vzdělávání dospělých a ICT

Vzdělávání dospělých a ICT
24 %

121  Kč 158 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Autor publikace, doc. PaedDr. Ludvík Eger, CSc., patří mezi první české experty, jež se ve své práci zaměřili na uplatňování informačních a komunikačních technologií ve vzdělávání. Řadu let se zabýval rozvojem e-learningu a kombinované a distanční formy studia jak v mezinárodní kooperaci s využitím projektů EU Comenius, Leonardo, Equal aj., tak i v národních projektech či přímo v kooperaci s podniky a dalšími organizacemi. Aktuálně se věnuje výzkumu v oblasti řízení vzdělávacích projektů s týmem ze ZČU v Plzni a rozvoji andragogiky a zejména didaktiky ve vzdělávání dospělých na Filozofické fakultě UK v Praze. Předložená monografie navazuje zejména na jeho publikaci Technologie vzdělávání dospělých (2005) a mimo jiné prezentuje část autorova desk research věnovaného vzdělávání dospělých a ICT. Odborníci v oblasti rozvoje lidských zdrojů v publikaci najdou nejenom přehled současných přístupů k e-learningu a blended learningu, ale i rozpracování témat, která v naší odborné literatuře ve vztahu k e-learningu nejsou zatím v odborné literatuře dostatečně reflektovaná. Jedná se např. o pojetí blended learningu s využitím řady různých forem či pojednání o aplikacích teorií učení při přípravě vzdělávacích kurzů nebo upozornění na měnící se role učitele – lektora, ale i studenta – účastníka. Významná pozornost je věnovaná evaluaci e-learningu. V závěru publikace je zveřejněn výstup výzkumu zaměřeného na predikci e-learningu se zaměřením na ČR.
Autor:
Nakladatel: Nava
ISBN: 978-80-7211-428-3
Vazba: Paperback
Počet stran: 120
Zařazení: monografie informační technologie pedagogická evaluace komunikační technologie vzdělávání dospělých pedagogický výzkum 2011-2020 e-learning blended learning
Mohlo by se vám také líbit..