Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 14.05
PPL Úterý 14.05
Osobní odběr Středa 15.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Cesta pokoje - Spisy o míru a spravedlnost

Cesta pokoje - Spisy o míru a spravedlnost
22 %

217  Kč 279 Kč

Odesíláme do 3 až 5 dní

Sleva až 70% u třetiny knih
Katolický kněz nizozemského původu Henri J. M. Nouwen (1932–1996) zprvu působil jako pedagog mj. na Yaleově a Harvardově univerzitě, ale později zasvětil svůj život práci s duševně postiženými lidmi v arše Daybreak v kanadském Torontu. Ve svém životě a díle kladl zvláštní důraz na kontemplativní modlitbu. Bezprostřední kontakt s Bohem považoval za velmi důležitý, avšak spása skrze víru byla pro něho ještě důležitější, stejně jako soucit a solidarita s trpícími. Jezuitský duchovní a mírový aktivista John Dear sestavil sborník Nouwenových prací z let 1983–1994, zaměřených na podporu míru, pokoje, rasové, společenské a sociální spravedlnosti. Tyto eseje nereprezentují Nouwenovy vedlejší zájmy, ale nabízejí některé jeho nejvyzrálejší duchovní postřehy.
Autor:
Nakladatel: Triton
ISBN: 978-80-7387-717-0
Jazyk : Čeština
Vazba: Paperback
Počet stran: 296
Zařazení: sborníky eseje mír křesťanská etika křesťanská spiritualita sociální problémy sociální spravedlnost spravedlnost rasová snášenlivost pacifismus
Mohlo by se vám také líbit..