Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pátek 24.05
PPL Pátek 24.05
Osobní odběr Pondělí 27.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Nejsvětější trinosofie

Nejsvětější trinosofie

232  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Nejsvětější trinosofie, bohatě ilustrovaný rukopis z konce 18. století, je jednou z nejkrásnějších knih hermetické tradice. Autorství tohoto francouzského anonymního rukopisu je dodnes předmětem dohadů a hypotéz.
René Alleau, jehož obsáhlá studie tvoří úvod prvního českého vydání, dokazuje, že autorem knihy byl tajemný hrabě de Saint Germain.
Text knihy, rozdělený do dvanácti kapitol v souladu se znameními zvěrokruhu, rozvíjí jedinečný duchovní příběh, působivou alegorii iniciace, cesty, odhalující tajemství zednářské legendy stejně jako taje alchymie a průběh Velkého Díla. Obrazový doprovod knihy tvoří původní celostránková vyobrazení spolu se záhlavími a koncovými vinětami jednotlivých kapitol a závěrečnými enigmatickými signaturami a nákresy tajných značek a šifer.
Nejsvětější trinosofie vychází česky v překladu Ivo Purše, studii René Alleaua přeložila Anna Hánová.
Autor:
Nakladatel: Trigon
ISBN: 9788086159911
Jazyk : Čeština
Vazba: brožovaná
Počet stran: 104
Zařazení: obrazové publikace studie 18. stol. pojednání hermetismus alchymie historické prameny autorství literárních děl kabala kritická vydání francouzské rukopisy ilustrované knihy Saint-Germain,
Mohlo by se vám také líbit..