Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Čtvrtek 02.05
PPL Čtvrtek 02.05
Osobní odběr Pátek 03.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Osobnost Dominika Pecky

Osobnost Dominika Pecky
16 %

166  Kč 198 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
Práce mladého badatele o mnohostranné osobnosti kněze, spisovatele a pedagoga Dominika Pecky, ale také o chápání kněžského poslání v éře první republiky, v době protektorátu a především v epoše komunismu. Autorovým cílem bylo ukázat, s jakými problémy se český kněz ve 20. století musel vyrovnávat, co se od kněze očekávalo, jak se vyvíjely představy o kněžství, formách pastorace, pastoračních metodách.
To vše lze u D. Pecky pozorovat nejen díky širokému rozsahu činností, kterým se věnoval, ale zejména pro odvahu o vlastních aktivitách a vlastním povolání přemýšlet a psát – a v neposlední řadě díky jeho vězeňské zkušenosti. Publikace líčí osobnost vynikajícího kněze s použitím dosud neznámých pramenů.
Autor:
Nakladatel: Centrum pro studium demokracie
ISBN: 9788073252762
Jazyk : Čeština
Vazba: brožovaná
Počet stran: 156
Zařazení: biografie čeští spisovatelé monografie 20. stol. Pecka, Dominik, 1948-1968 náboženská perzekuce pastorace kněžství katoličtí kněží katolická teologie literární činnost pedagogové katolická filozofie
Mohlo by se vám také líbit..