Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Úterý 07.05
PPL Úterý 07.05
Osobní odběr Čtvrtek 09.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Judaismus a ženy v Izraeli

Judaismus a ženy v Izraeli

167  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Kniha se snaží přiblížit realitu dnešní Svaté země prostřednictvím rozhovorů s místními obyvateli. První část zachycuje sociokulturní, historické a náboženské souvislosti, které spoluvytváří komplikovaný obraz izraelské společnosti. Druha část je pak věnována analýze a interpretaci vypovědí současných Izraelců. Kniha predstavuje českému publiku postoje, názory a sebepojetí izraelských žen a mužů, a to především ve vztahu k nestandardnímu prostředí, ve kterém žijí. Postřehy a komentáře jednotlivců zpřístupňují čtenáři novou prožitkovou dimenzi. Tyto živé vstupy konkrétních osob nám umožňují do jisté míry sdílení situací či přímo spoluprožívání diskutovaných událostí. Publikace může sloužit také jako praktický manuál či inspirace k realizaci terénního antropologického výzkumu.
Autor:
Nakladatel: Karolinum
ISBN: 9788024620398
Jazyk : Čeština
Vazba: brožovaná
Počet stran: 160
Zařazení: rozhovory ženy 21. stol. výzkumné zprávy judaismus a společnost názory a postoje sociální role kulturologie ortodoxní judaismus 2001-2010 antropologický výzkum 21. století ženy a náboženství
Mohlo by se vám také líbit..