Myslivecká kuchyně
12
%
325 Kč 368 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Všem lovcům, myslivcům, hajným, forštům, lesníkům českým i moravským přátelům lesních samot i plných kouřících mís, jejich chotím i hospodyňkám přinášíme knihu staročeských receptů jak chutnou krmi z darů našich hvozdů připraviti.
Autor: | Olga Růžena Rozmarová |
Nakladatel: | Dauphin |
ISBN: | 9788072724581 |
Jazyk : | Čeština |
Počet stran: | 381 |
Zařazení: | kuchařské recepty • rybí jídla • zvěřinová jídla |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Ekonomie přírodních národů
Zdeněk Justoň
-
Psáno na vodu palbou kulometnou
Jaroslav Erik Frič
-
Čertova kovárna
Jurij Krawža
-
Příteli Evermodu Balcárkovi místo čes...
Jakub Deml
-
Tam nahoře
Jaroslav Tvrdoň
-
Tichý blázen
Montero Rosa
-
Zahrady ve městě. Urban Gardering.
Martin Rasper
-
Ten nejnižší
Christian Bobin
-
Marlenina sestra, Teorie hrozby
Botho Strauss
-
Třetí břeh řeky
Lidmilová P.
-
Člověk na útěku
Max Picard
-
Mlsné čenichání
Jiří Sádlo
-
Hudba na nebeském hradě - Portrét Joh...
Gardiner, John E.
-
Povídky a příběhy
Adler Michal
-
Paměti vojáka - rakouská fronta, legi...
Šimák Ostrovecký Váša
-
Jáma / Průvodce Jámou
Platonov Andrej