Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Pátek 10.05
PPL Pátek 10.05
Osobní odběr Pondělí 13.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Daňový systém ČR 2012

Daňový systém ČR 2012

462  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Publikace je určena pro studium daňového systému ČR v prvních ročnících vysokých škol ekonomického i právního zaměření a je již několik let neoddělitelnou pomůckou pro všechny, kteří se postupně začínají připravovat na zkoušky daňových poradců.
Pod citlivým pedagogickým vedením si s učebnicí jistě poradí i studenti středních odborných škol a vyšších odborných škol ekonomického zaměření. Zejména pro ně je učebnice logicky rozdělena do relativně krátkých subkapitol. Text je dále členěn pomocí marginálií tak, aby byl co nejpřehlednější a umožňoval další rozdělení látky pro jednotlivé vyučovací hodiny. Kniha je také vhodná pro vzdělávání dospělých v rámci rekvalifikačních kurzů, podnikového vzdělávání a pro všechny, kteří se chtějí něco více dozvědět o našem daňovém systému. Doplnění výukového systému o cvičebnici a další didaktické materiály činí učebnici přístupnější také pro kombinované a distanční formy studia.

Přehledně zpracovaná publikace obsahuje celou řadu schémat, tabulek, grafů a ilustrativních příkladů pro snadnější pochopení stále komplikovanější daňové soustavy České republiky.
V knize jsou vysvětleny daňové pojmy, které se v daňovém právu a daňové politice využívají, a to i ty, které se začaly používat až v posledních letech.
Autorky formou odkazů upozorňují na logické souvislosti mezi prvky jednotlivých daní a pro snadnější orientaci připojily také podrobný věcný rejstřík.
Jednotlivé kapitoly jsou doplněny klíčovými slovy, která budou užitečnou pomůckou pro závěrečné opakování.
Autor:
Nakladatel: VOX
ISBN: 9788087480052
Jazyk : Čeština
Vazba: brožovaná
Počet stran: 372
Zařazení: učebnice daňové systémy daně
Mohlo by se vám také líbit..