Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Úterý 07.05
PPL Úterý 07.05
Osobní odběr Čtvrtek 09.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Statistické myšlení a nástroje analýzy dat

Statistické myšlení a nástroje analýzy dat

966  Kč 990 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Obsahem 24 kapitol je odborně zaměřený výklad začínající vstupními pojmy, klasifikacemi statistických metod, úvodem do maticového počtu, způsoby pořízení dat a hodnocením jejich kvality. Pokračuje kapitolami věnovanými počtu pravděpodobnosti, vícerozměrným pravdě-podobnostním rozdělením, kovariančním a korelačním maticím, vícenásobné lineární regresi a obecnému lineárnímu modelu. Pokročilejší čtenáře bude asi nejvíce zajímat dvanáct zbýva-jících kapitol zabývajících se vícerozměrnými statistickými metodami. Speciální pozornost je věnována srovnání klasické a bayesovské statistické školy. Navíc pro zájemce o marketingové výzkumy může být zajímavá metoda conjoint s bayesovskými výpočty. Kniha je určena vý-zkumným pracovníkům různých oborů, zájemcům o statistickou analýzu dat a středně i více pokročilým studentům.
Autor:
Nakladatel: Informatorium spol s.r.o.
Jazyk : Čeština
Vazba: Pevná s přebalem lesklá
Počet stran: 880
Zařazení: matematická statistika statistické metody statistická analýza kolektivní monografie vícerozměrné statistické metody
Mohlo by se vám také líbit..