Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Pondělí 06.05
PPL Pondělí 06.05
Osobní odběr Úterý 07.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Esence praxe tibetského buddhismu ve světle uvědomění

Esence praxe tibetského buddhismu ve světle uvědomění
17 %

124  Kč 150 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
Buddhismus je dnes velmi populární i mimo své tradiční historické rozšíření. To s sebou nese i negativní jev pro hledající v podobě zastření toho podstatného pro praxi pod nánosem mnoha kulturně podmíněných tradičních rituálů buddhismu. To zásadní, kam nás nejen historický Buddha a jeho následovníci vedou, je uvědomění sebe sama — naší buddhovské podstaty a „odejití“ do nirvány, což je shodný cíl všech náboženství a duchovních směrů věčné filozofie — poznání sebe sama a vysvobození. Kniha na buddhismus pohlíží okem praktika přímé stezky z pohledu vědomí a jeho moci a nalézá v učení původních buddhistických siddhů tresť přímé nauky. Ramana Maháriši jasně řekl, že původní praxí buddhismu musela být átmavičára — zkoumání sebe sama. Praxe a podání nauky naší duchovní školy v sobě zcela přirozeně obsahuje i zahrnuje esenci tibetského (tantrického) buddhismu v jeho odhalené nezastřené podobě, bez nánosů toho zbytečného. Kniha je tak možným prostředníkem pro buddhisticky zaměřené hledající k pochopení toho zásadního z přímé cesty sebepoznání v našem pravém Já, kterým je ryzí svobodné sebe si vědomé vědomí — Já jsem.

Kniha obsahuje i dosud do češtiny nepřeložené původní starobylé texty mahásiddhů Tilopy a Náropy: Satadharma-upadeša-náma a Karnatantra-vadžrapáda-náma.
Autor:
Nakladatel: Krutina Jiří - Vacek
Jazyk : Čeština
Vazba: brožovaná
Počet stran: 136
Zařazení: příručky tibetský buddhismus vadžrajána jóga duchovní cesta buddhistická meditace tantra átmavičára
Mohlo by se vám také líbit..