Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 15.05
PPL Středa 15.05
Osobní odběr Čtvrtek 16.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Josef Škvorecký a Náchod

Josef Škvorecký a Náchod
11 %

174  Kč 195 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Kniha Josef Škvorecký a Náchod přibližuje čtenářům podněty, které vytvářely spisovatelův vztah k jeho rodnému městu, a ukazuje, jak je transformoval do svého díla. Jakým konkrétním způsobem se tak dělo, dokládají citace zhruba z dvaceti jeho knih, jež jsou spolu se vzájemnou korespondencí A. Fetterse a J. Škvoreckého dvěma hlavními zdroji, z nichž naše kniha čerpá. Zatímco v její první části sledujeme formování spisovatelova vztahu k jeho rodišti, její druhá část dokumentuje postoj rodného města k autorovi, díky jehož dílu se dostalo do centra zájmu české literární historie. Knihu, která vychází při příležitosti prvních nedožitých narozenin Josefa Škvoreckého, doprovází množství obrazových dokumentů, z nichž některé jsou tiskem zveřejněny vůbec poprvé.
Autor:
Nakladatel: Nakladatelství Bor
ISBN: 9788087607053
Jazyk : Čeština
Počet stran: 136
Zařazení: 20.-21. stol. čeští spisovatelé korespondence studie česká literatura literární místopis Náchod (Česko) literární inspirace
Mohlo by se vám také líbit..