Termín obdržení zásilky
Česká pošta Čtvrtek 18.04
PPL Čtvrtek 18.04
Osobní odběr Pátek 19.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Britannia Road 22

Britannia Road 22
5 %

56  Kč 59 Kč

Odesíláme do 3 až 5 dní

Sleva až 70% u třetiny knih
Silvana s osmiletým synkem míří po hrůzných letech živoření a skrývání v lese z válkou zničeného Polska do Anglie, kde už na ně čeká její manžel Janusz, který proti Hitlerovi bojoval jako člen polských perutí Královského letectva. Ze všech sil se snaží přichystat své dávno ztracené rodině nový a šťastnější začátek.
Ale šestileté odloučení a temná tajemství nedávné minulosti všechny změnila. Dokážou se ti dva smířit sami se sebou a svými prožitky, přijmout vzájemné rozdíly a udělat za minulostí tlustou čáru? A dokáže se divoký chlapec podělit o matku s tím cizím mužem, který se náhle zjevil v jeho životě a nárokuje si právo jednat s ním jako se svým synem?

Amanda Hodgkinsonová je britská spisovatelka a novinářka. Vyrostla v malé rybářské vesničce v hrabství Essex, později vystudovala kreativní psaní na univerzitě v Norwichi. Nyní žije s manželem a dvěma dcerami v západní Francii. Její prvotina Britannia Road 22 se již v prvním týdnu umístila v žebříčku nejprodávanějších knih deníku New York Times a kritiky byla přirovnána k oceňované klasice Sophiina volba.
Autor:
Nakladatel: KNIHA ZLÍN
ISBN: 9788087497562
Jazyk : Čeština
Vazba: Pevná s přebalem matná
Počet stran: 367
Zařazení: anglické romány
Mohlo by se vám také líbit..