Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pátek 17.05
PPL Pátek 17.05
Osobní odběr Pondělí 20.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Parresia V/2011

Parresia V/2011
18 %

287  Kč 350 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
V roce 2011 si světová kulturní veřejnost připomněla významné výročí - 1710 let od přijetí křesťanství v Arménii. Revue Parrésia se rozhodla také oslavit toto jubileum - páté číslo proto přináší celkem 8 armenologických příspěvků, mj. první část fundamentální studie H. Utidjiana o arménském Hymnáři, stať A. Sochové o historikovi Łazaru Pharpecim, překlad arménského obřadu křtu či dva eseje - o česko-arménských vztazích a arménské Praze. K obdivu k arménskému hudebnímu dědictví se v profilovém rozhovoru vyznává prof. E. Kindler, umělecký vedoucí souboru Musica Poetica. V dalších příspěvcích je mj. analyzována zádušní praxe ve středověké Rusi, vyložen Boží obraz v člověku jako základ křesťanské antropologie, prozkoumáno působení Ruské pravoslavné misie v íránské Urmii či popsán život a dílo geniálního syrsko-jakobitského polyhistora Gríghóra Barhebraea.
Nakladatel: Pavel Mervart
ISBN: 9788074650314
Jazyk : Čeština
Počet stran: 476
Zařazení: sborníky stát a církev kulturní dějiny církevní dějiny křesťanská literatura východní křesťanství východní křesťanské církve křesťanská civilizace východní
Mohlo by se vám také líbit..