Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Čtvrtek 09.05
PPL Čtvrtek 09.05
Osobní odběr Pátek 10.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Gordon Skilling - Život a dílo / Life and Work

Gordon Skilling - Život a dílo / Life and Work
15 %

307  Kč 360 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
Původně česko-anglický barevný katalog doplňuje stejnojmennou výstavu, jež se konala při příležitosti 100. výročí narození tohoto významného kanadského historika, politologa a slavisty v Museu Kampa od května do srpna 2012 v Praze, o řadu fotografií a textů, které pro jejich rozsah nebylo možné umístit na výstavní panely. Je rozčleněn do dvanácti tematických celků, které ve svém souhrnu z různých úhlů pohledu přibližují jednotlivé etapy Skillingova života a nejvýznamnější výsledky jeho vědeckého díla.

Fotografie, dokumenty a předměty uveřejněné v této knize pocházejí z archivu referátu Národního muzea Československé dokumentační středisko 1948-1989, z archivu Československého dokumentačního střediska, o. p. s., Archivu bezpečnostních složek, Archivu Torontské univerzity, z osobního archivu Davida a Petra Skillingových, z osobního archivu Jaroslava Kořána a z osobního archivu Cathy Francisové.
Autor:
Nakladatel: ČSDS
ISBN: 9788090422865
Jazyk : Čeština
Vazba: brožovaná
Počet stran: 103
Zařazení: 20. stol. historici katalogy výstav politologové
Mohlo by se vám také líbit..