Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 03.04
PPL Středa 03.04
Osobní odběr Čtvrtek 04.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Krátké věčného spasení upamatování

Krátké věčného spasení upamatování
14 %

212  Kč 246 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
Jezuitský misionář Antonín Koniáš vystupuje v obecném povědomí české společnosti jako notoricky známý hubitel knih a pronásledovatel svobody vyznání a myšlení. Ve snaze vyrovnat se s přetrvávajícím mýtem a poskytnout zájemcům, kteří dávají přednost poznání národní historie před mytologií, možnost poznat historického Koniáše, rozhodly se Ústav pro českou literaturu ve spolupráci s Filosofickým ústavem a Historickým ústavem AV vydat kolektivní monografii, která přibližuje politickou a náboženskou situaci Koniášovy doby, působení jezuitů i samotného Koniáše na misiích v Čechách a na Moravě, misionářovu literární tvorbu a jeho vztah ke knihám i podobu Antonína Koniáše v díle Josefa Váchala a ve filmu Karla Steklého Temno.
Nakladatel: Ústav pro českou literaturu AV
ISBN: 9788085778915
Jazyk : Čeština
Počet stran: 193
Zařazení: sborníky umělecké náměty 17.-18. stol. stát a církev jezuité učení katolické církve misijní činnost rekatolizace cenzura katolická literatura
Mohlo by se vám také líbit..