Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 22.04
PPL Pondělí 22.04
Osobní odběr Úterý 23.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Daňový systém ČR cvičebnice 2013

Daňový systém ČR cvičebnice 2013
12 %

447  Kč 508 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Aktualizované vydání cvičebnice navazuje svoji strukturou na učebnici Daňový systém. Vzhledem k legislativním změnám od roku 2013 jsou některé sešity doplněny stručným nástinem nejdůležitějších změn, a to v členění podle subkapitol učebnice.

Snahou autorů bylo vytvořit didaktickou pomůcku, která čtenářům umožní osvojit si, procvičit a upevnit poznatky a získat dovednosti o fungování jednotlivých daní i daňového systému jako celku. Obsahuje několik typů příkladů od základních až po opakovací moduly složené především z komplexních příkladů. Připravené úkoly jsou promyšleně koncipovány tak, aby umožnily procvičit, rozvinout, utvrdit a částečně zautomatizovat znalosti vycházející ze studia učebnice. Jsou zařazeny jak obecné úkoly určené k pochopení konstrukce daní a k naznačení jejich vzájemné provázanosti, tak i výpočtové příklady řazené od jednoduchých k složitějším a komplexnějším. Cvičebnice je koncipována jako pracovní sešit, do kterého lze výsledky jednotlivých úkolů přímo zaznamenávat. V závěru jednotlivých sešitů naleznete klíč k řešení úkolů, aby bylo možno si ověřit správnost výsledku. Pro snazší orientaci jsou u jednotlivých kapitol důsledně zachovány názvy subkapitol učebnice, a to včetně jejich číslování.

Na kompletu tří sešitů se kromě vedoucí autorského kolektivu podílel široký autorský kolektiv. Všichni spoluautoři již po mnoho let vyučují zdanění na vysokých školách, a jsou tedy schopny podat obsah tak, aby byl přístupný i pro laiky, mají zkušenosti i s procvičováním vykládané látky.

Součástí kompletu je také CD-ROM s prezentacemi ke všem kapitolám učebnice a užitečné daňové tabulky.

Díl 1 Daň a její konstrukce
Daňový systém
Správa daní
Pojistné sociálního pojištění
Majetkové daně

Díl 2 Daň z příjmů právnických osob
Daň z příjmů fyzických osob

Díl 3 Selektivní daně ze spotřeby
Daň z přidané hodnoty
Autor:
Nakladatel: VOX
ISBN: 9788087480199
Jazyk : Čeština
Počet stran: 252
Zařazení: učebnice daně daň z příjmů právnických osob
Mohlo by se vám také líbit..