Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Čtvrtek 09.05
PPL Čtvrtek 09.05
Osobní odběr Pátek 10.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

V zajetí sokolnictví

V zajetí sokolnictví
12 %

340  Kč 385 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
V zajetí Sokolnictví je výpravná obrazová kniha s více než 650 fotografiemi dravců a lidí okolo nich a příběhy, které vás přesvědčí, že sokolnictví není jen úžasný koníček, ale především způsob života. Autor knihy Václav Augustin vám předá své celoživotní zážitky a zkušenosti, které během let získal s chováním a výcvikem „krále lesa jestřába lesního, se skutečnou láskou a zaujetím. Knížku, která je hluboce spjata s Vysočinou, ocení nejen všichni milovníci přírody, obdivovatelé a ochránci dravců, sokolníci, lesáci či myslivci, ale i ti, kteří fandí dobré fotografii a poutavým životním příběhům.

Václav Augustin je vášnivý sokolník a sám o sobě říká, že v minulém životě musel být jestřábem. Svému koníčku propadl již v dětství, v šesti letech choval poštolky, kavky a pak přišla i sova. O jeho osudu bylo rozhodnuto, když si v patnácti letech koupil v malém obchůdku na nádraží v Pardubicích svoji první knihu o sokolnictví.
Autor:
Nakladatel: work in progress
ISBN: 9788090547643
Jazyk : Čeština
Počet stran: 272
Zařazení: monografie sokolnictví
Mohlo by se vám také líbit..