Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 02.04
PPL Úterý 02.04
Osobní odběr Středa 03.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Staročeská andělská květomluva - 1. část

Staročeská andělská květomluva - 1. část
12 %

615  Kč 700 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Staročeská andělská květomluva - 1. část Vám přiblíží význam vybraných květin. Vykládací soubor obsahuje knihu, 56 karet, je vložen v ručně zpracované krabičce. Na každé kartě se seznámíte s originálním zpracováním symboliky květin. Květomluva je vhodná nejen pro začátečníky a zkušené vykladače, ale i pro ty, kteří mají rádi květiny.
Přáli byste si vědět, jaký postoj k Vám zaujímá druhý člověk, ať partner, kamarád či kolega v práci? Nebo jaký bude jeho vztah k Vám v budoucnosti? Právě pro Vás je určen unikátní karetní soubor Staročeská andělská květomluva. Krásou květiny Vám bude sdělen postoj, který k Vám zaujímá partner a v jakém postoji jste Vy vůči partnerovi a jak se bude Váš vztah vyvíjet do budoucna. Kniha nás provede vílím a andělským jemnohmotným vnímáním květin a jejich vlivem na Váš život. V knize je uveden význam květiny, její popis a duchovní pohled spjatý s květinou. Květomluva byla velmi oblíbena v době národního obrození. Svým dílem nám autorka pohled na význam vybraných květin znovu otvírá.
Krásný soubor je vhodný pro milovníky přírody a květin, pro jednotlivce jako pomocník ve vztazích a je velmi vhodný jako dárek pro přátele a pro rodinné příslušníky. Svým jedinečným a originálním zpracováním se dílo stane kamarádem a pomocníkem po kterém rádi sáhnete v jakékoli životní situaci.
Autor:
Nakladatel: Štorcová Jana
ISBN: 9788026051435
Jazyk : Čeština
Počet stran: 60
Zařazení: příručky vykládání karet vykládací karty květomluva
Mohlo by se vám také líbit..