Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Pátek 03.05
PPL Pátek 03.05
Osobní odběr Pondělí 06.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Cesta kolem světa

Cesta kolem světa
20 %

319  Kč 399 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih
Kniha Co je kde na světě? je jedinečná ilustrovaná encyklopedie přinášející informace o všem, co se nachází na naší zemi - od vraků lodí a hradů až po divokou přírodu a hurikány. Na více než 80 fantastických obrázkových mapách seznámí čtenáře se zajímavostmi, jako jsou nejvyšší stavby světa, nejdelší řeky, nejnebezpečnější centra zemětřesení, či místa, kde žijí nejpodivuhodnější zvířata. V šesti kapitolách, jež pojednávají o Zemi, o přírodě, o člověku, o vědě a technice, o dějinách a o kultuře a umění, je obsažena celá řada znalostí, které se výborně hodí při zpracovávání nejrůznějších školních úloh a projektů, anebo prostě jen poslouží k ukojení zvědavosti. Díky mapám zpracovaným nejmodernějšími metodami zájemce snadno zjistí, kde je nejlepší místo pro potápění při hledání starých lodních vraků, kde se nacházejí nejaktivnější sopky, kde žijí nejnebezpečnější tvorové na světě či kde lze najít nejvíc světových boháčů.
Autor:
Nakladatel: HarperCollins Publishers
Jazyk : Čeština
Vazba: Vázaný
Počet stran: 192
Zařazení: publikace pro mládež regionální geografie světa atlasy světa země světa přírodní zajímavosti kulturní zajímavosti
Mohlo by se vám také líbit..