Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Čtvrtek 09.05
PPL Čtvrtek 09.05
Osobní odběr Pátek 10.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Podivuhodná země Sudety

Podivuhodná země Sudety
11 %

167  Kč 187 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
„Kdo si je podmanil, kdo získal srdce hor, jejich řeky, cesty, pole a louky? Nikdo tu zemi nespoutal a nesvázal řetězy. Opět se stala domovem, kde se rodí děti, tentokrát mluvící česky.“ Motto a zároveň vyznání česko-německo-židovského autora žijícího a píšícího v metropoli severu v Liberci, chcete-li v bývalém centru Sudetengau. Příběhy, fejetony, postřehy a komentáře šestašedesátiletého Egona Wienera jsou plné osobitého kouzla zaníceného vypravěče, který si plným právem zaslouží pozornost čtenáře. Autor píše o sobě, o své česko-německo-židovské rodině nadmíru čtivým jazykem, srdcem a očima zahleděnými do kraje plného práce, ale i lidských slabostí, o zemi, jejíž nedílnou součástí jsou i Sudety. Podivuhodná země Sudety – není příznačnějšího názvu prózy, která vás víc než zaujme.
Autor:
Nakladatel: Nakladatelství VEGA-L
ISBN: 9788087275726
Jazyk : Čeština
Počet stran: 128
Zařazení: 20.-21. stol. autobiografické vzpomínky každodenní život publicisté Liberec (Česko : oblast) črty Sudety (Česko) Wiener, Egon
Mohlo by se vám také líbit..