Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Čtvrtek 02.05
PPL Čtvrtek 02.05
Osobní odběr Pátek 03.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Rozpomínání na konci věku

Rozpomínání na konci věku
23 %

223  Kč 290 Kč

Expedujeme 1 až 2 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
Bilanční vzpomínková kniha významného českého spisovatele, geologa, astrologa a publicisty, autora desítek odborných i populárně vědeckých prací zaměřených na geologii a příbuzné obory, od roku 1989 na astrologii a hermetismus. Milan Špůrek (* 1938) působil jako vědecký pracovník Geologického ústavu ČSAV, mezi léty 1975-89 pracoval v Geofondu, poté se stal nezávislým publicistou. Studiu astrologie se věnoval od roku 1969. Ve svých dosud vydaných jedenácti knihách využil vědecké metody v astrologii. Kniha Rozpomínání na konci věku přináší Špůrkovy poutavé vzpomínky na dobu posledního půlstoletí i na lidi, s kterými se setkal. Její součástí jsou i mnohá upřesnění a nová zjištění k jeho dosud publikovaným objevům. Kniha je bohatě ilustrována více než sedmdesáti kresbami a tabulkami a doprovozena autorovými uměleckými fotografiemi a fotografickými kolážemi. Její závěr tvoří úplná autorova článková a knižní bibliografie.
Autor:
Nakladatel: Galén
ISBN: 9788074920684
Jazyk : Čeština
Vazba: brožovaná
Počet stran: 240
Zařazení: populárně-naučné publikace 20.-21. stol. autobiografické vzpomínky astrologové přírodovědci astrologie cyklické jevy
Mohlo by se vám také líbit..