Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 03.04
PPL Středa 03.04
Osobní odběr Čtvrtek 04.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Obrázková cesta

Obrázková cesta
17 %

163  Kč 195 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
Obrázková cesta je kniha, která vás dostane do světa fantazie a her. Jestli vám dosud říkali, že do knih se nepíše a nekreslí, tak u této knihy to neplatí. Je to kniha, která čeká na váš příběh. Připravila jsem řadu obrázků, které vám pomohou vytvořit příběh. Můžete si je vymalovat, dokreslit, ale hlavně vezměte tužku nebo pero a napište příběh. Staňte se autorem vlastní knihy, která bude jedinečná a také bude jediná na světě. V této knize je dovolené vše.

Malé děti mají obrovskou fantazii, jeden příběh střídá druhý, dokážou vnímat obrázky, jejich atmosféru i drobné detaily a je škoda nezapsat příběhy, které se zrodily v jejich světě. Je to také příležitost pro rodiče, jak s dětmi trávit kvalitní čas a tvořit, zapsat příběh, který vytvořily a uchovat jim ho na památku. Rozvíjejte jejich fantazii, citlivost a talent.

Starší děti si již vystačí samy a my dospělí budeme velmi překvapení, v jak bohatém světě fantazie naše děti sní. Z jejich příběhu, napsaného srdcem se možná dozvíme více, než nám kdy řekly.

Tato kniha není jen pro děti. I my dospělí můžeme dát prostor našemu vnitřnímu dítěti a napsat si svůj příběh jen tak, pro radost. Můžeme napsat pohádky pro svoje děti nebo vnoučátka.

A když si budete chtít odpočinout, můžete si zahrát hry, které jsme připravili na vnitřních deskách knihy.
Autor:
Nakladatel: Agentura Fáma
ISBN: 9788090492653
Jazyk : Čeština
Počet stran: 98
Zařazení: publikace pro děti pracovní sešity omalovánky
Mohlo by se vám také líbit..