Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Pondělí 06.05
PPL Pondělí 06.05
Osobní odběr Úterý 07.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Vokabulář zvaný Lactifer

Vokabulář zvaný Lactifer
19 %

324  Kč 398 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih
Sv. VIII: Vocabularius dictus Lactifer je latinský slovník a jeden z prvních bohemikálních tisků (vytištěn v Plzni r. 1511). Základní soubor termínů čtvrté knihy (De monstruosis hominibus), jež označují individuální tělesné anomálie, podivné exotické národy a hybridní mytologická monstra, převzal autor ze slovníku Vocabularius breviloquus německého humanisty Johanna Reuchlina a doplnil jej o jména lidských monster, jež nalezl v dalších dílech antických a středověkých autorů. Sám navíc vytvořil mnohé názvy monster a text obohatil o jejich české ekvivalenty. Latinskou edici, překlad a komentář připravuje H. Šedinová. Asi 450 stran.
Autor:
Nakladatel: Kosmas s.r.o.(HK)
ISBN: 9788072984596
Jazyk : Čeština
Vazba: pevná
Počet stran: 250
Zařazení: čeština dvojjazyčné překladové slovníky výkladové slovníky studie terminologické slovníky latina tělesně postižení bájná stvoření národy mytologické postavy zrůdy abnormality (lékařství) 1501-1550 terminologie latinské staré tisky české staré tisky
Mohlo by se vám také líbit..