Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Čtvrtek 02.05
PPL Čtvrtek 02.05
Osobní odběr Pátek 03.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

LesoHRAní

LesoHRAní

418  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Příspěvky v této publikaci jsou zasazeny do dětmi oblíbeného prostředí lesa. Použité metody práce, jako kritické myšlení či dramatizace, vedou k rozvoji základních gramotností a postupy lze realizovat na školní zahradě. Získané dovednosti žáci využívají k vytváření vztahů potřebných k plnohodnotnému soužití a kvalitní spolupráci s ostatními lidmi. Vyjadřování - emocí, pocitů, nálad, fantazie, představ a osobních zkušeností Procvičení - odhadu, řazení, srovnávání, vyhledávání, třídění, sestavování, doplňování, testovací úlohy Rozvoj - somatických dovedností, pohybové improvizace, hledání inscenačních tvarů, kreativní práce s textem Díky tématu této publikace - les -budete u svých žáků rozvíjet širokou škálu jejich dovedností, budete rozvíjet čtenářskou a matematickou dovednost a současně povedete žáky ke kultivovanému vyjadřování sebe samého.
Autor:
Nakladatel: RAABE
Jazyk : Čeština
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 92
Zařazení: metodické příručky základní školy didaktické hry sociální dovednosti čtenářská gramotnost aktivizační metody ve výuce numerická gramotnost přírodovědná gramotnost
Mohlo by se vám také líbit..