Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pátek 17.05
PPL Pátek 17.05
Osobní odběr Pondělí 20.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Metodický průvodce výchovného poradce

Metodický průvodce výchovného poradce
13 %

319  Kč 365 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Publikace obsahuje praktické rady, návody a postupy pro práci výchovného poradce. Nedílnou součástí jsou konkrétní příklady z praxe, užitečná doporučení a odkazy na další informační zdroje. Evaluace práce výchovného poradce – náměty pro kariérové poradenství, poradenství žákům se speciálními vzdělávacími potřebami, poradenství žákům a jejich rodičům Výchovné problémy a rizikové chování – náměty na řešení výchovných problémů a rizikového chování (nekázeň, záškoláctví, lhaní, šikana, kyberšikana, alkohol, kouření, drogy, ...) SPUCH – vymezení, příčiny a zvládání SPUCH, náměty konkrétních úkolů Profesní a psychologická diagnostika – konkrétní formy diagnostických metod používaných pro určení profesní orientace, praktická doporučení k vedení individuálního rozboru diagnostiky a využití metody assessment centra. Díky praktickým informacím získají výchovní poradci a další poradenští pracovníci praktické rady a návody k tématům jako jsou výchovné problémy, kyberšikana, rizikové chování a jeho prevence, SPU, profesní a psychologická diagnostika.
Autor:
Nakladatel: RAABE
Jazyk : Čeština
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 134
Zařazení: metodické příručky specifické poruchy učení psychodiagnostika výchovné poradenství rizikové chování školní poradenství
Mohlo by se vám také líbit..