Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 14.05
PPL Úterý 14.05
Osobní odběr Středa 15.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Feng Šuej jednoduše - změňte svůj život uvnitř a kolem sebe

Feng Šuej jednoduše - změňte svůj život uvnitř a kolem sebe
15 %

253  Kč 299 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Feng šuej neznamená pouze přeskupit nábytek nebo přemalovat doma zdi, ale jde mnohem hlouběji. Ve vzrušující knize autorka vysvětlí, jak můžeme feng šuej použít k vyrovnání energie každé části našeho života, a to jak ve vnějším, tak vnitřním prostředí. Je nám představeno devět aspektů života, které můžeme pomocí starodávné techniky ovlivnit, jako je bohatství, rodina nebo kariéra, ale dosteneme se ještě hlouběji, abychom bylli pomocí práce s feng šuej schopni upravit, rozvíjet a naplnit své osobní vlastnosti, přesvědčení a cíle. Na rozdíl od běžných publikací tato kniha přímo ukáže, jak pomocí tradičího učení ovlivnit zcela moderní prvky našeho života, aniž bychom museli opustit jakékoli naše postoje, naopak se naučíme využít sílu intuice a toho, co je pro nás důležité.
Autor:
Nakladatel: Grada
ISBN: 978-80-247-5105-4
Jazyk : Čeština
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 192
Zařazení: populárně-naučné publikace úspěch interpersonální vztahy životní harmonie rozvoj osobnosti feng šuej čínská filozofie bydlení energie mysl
Mohlo by se vám také líbit..