Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 21.05
PPL Úterý 21.05
Osobní odběr Středa 22.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Moudrost a zdravý rozum III. - Fyzika života / Common Sense Wisdom III. – The Physics of Life

Moudrost a zdravý rozum III. - Fyzika života / Common Sense Wisdom III. – The Physics of Life

249  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Fyzika života není nic víc než chápání fyziky v kontextu našeho života a souvislosti mezi tím, co způsobíme, a efektem, neboli následkem či výsledkem této činnosti. Ve Fyzice života máme prvek volby. Můžeme si zvolit akci, pokud jsme jejími iniciátory, a což je občas ještě důležitější, můžeme si zvolit reakci na akce, které spustily věci, které jsou mimo naši kontrolu – zdraví, ekonomické cykly, ztráta zaměstnání, osobní tragédie, minulé omyly či selhání atd. Tato teorie vychází z celoživotního osobního pozorování, z autorových osobních zkušeností z koučování lidí po celém světě. Fyzika života, poslední svazek trilogie Moudrost a zdravý rozum, je výběrem nejzdařilejších sloupků, které vycházely v Hospodářských novinách v letech 2006–2010.
Autor:
Nakladatel: Fortuna Libri
ISBN: 978-80-7321-856-0
Vazba: Paperback
Počet stran: 352
Zařazení: populárně-naučné publikace pozitivní myšlení řídící práce rozvoj osobnosti profesní úspěch pracovní vztahy sebeřízení koučování
Mohlo by se vám také líbit..