Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 24.04
PPL Středa 24.04
Osobní odběr Čtvrtek 25.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Aby porod nebolel

Aby porod nebolel
28 %

241  Kč 333 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Jde především o osobní příběh, na jehož počátku si autorka jako budoucí matka klade otázku: Proč by měl porod bolet? Nevšední otázka, za kterou následuje nevšední příběh ženy, maminky, matky.
Publikace upozorňuje například na možnost psychosomatických vlivů při těhotenských, porodních a poporodních potížích či komplikacích, vliv předchozích generací na současné těhotenství, porod, kojení. Zmiňuje téma přirozené antikoncepce a nabízí etymologický výklad. V neposlední řadě připomíná, že těhotenství a porod není nemoc, ale přirozený fyziologický proces.
Kniha si neklade za cíl předkládat jakýsi univerzální porodní návod, konkurovat práci a postupům porodníků, porodních asistentek, dul či jiným spřízněným profesím. Nenajdete v ní ani potravinová doporučení , fyzická cvičení…zkrátka to, co si můžete najít v knihách mnohých úžasných autorek a autorů. Jejím smyslem je předat osobní zkušenost. Nabídnout poněkud jiný úhel pohledu. Představit těhotenství a porod jako práci na sobě.

Z předmluvy Dr. Michela Odenta, světoznámého lékaře a porodníka, autora 13 knih: „Kniha by měla být přivítána jako zlatá příležitost podpořit poznatky moderní fyziologie, která musí čelit tisícům let kulturního podmiňování. Pomůže, abychom si uvědomili změnu paradigmatu týkající se porodního procesu a interpretace bolesti při porodu....“
Autor:
Nakladatel: Kořeny
ISBN: 9788090576612
Jazyk : Čeština
Vazba: brožovaná
Počet stran: 224
Zařazení: populárně-naučné publikace porod těhotenství psychosomatika
Mohlo by se vám také líbit..