Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 02.04
PPL Úterý 02.04
Osobní odběr Středa 03.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Hravá encyklopedie

Hravá encyklopedie
29 %

134  Kč 189 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Všechny kapitoly jsou doprovázeny odbornými texty, které přibližují život zvířat (chování, způsob obživy, zajímavosti). Děti se učí prostřednictvím básniček, pohybových říkadel, hádanek a písniček, které jsou doplněny notovým zápisem s akordy. Každé zvíře si děti mohou v knize prohlédnout na fotografii. Zároveň zde najdete více než 100 kreativních nápadů, jak si zvířátka vytvořit s použitím různých technik. Kniha napomáhá psychomotorickému rozvoji dětí a může být využita ke zpestření výuky pedagogickými pracovníky ve školkách i na prvním stupni základních škol v prvouce, přírodovědě, českém jazyce a v hudební, tělesné i výtvarné výchově. Své uplatnění si kniha najde také ve školní družině, dětských centrech apod. Kniha je určena pro děti a všechny, kteří se jim věnují.
Autor:
Nakladatel: Powerfield
ISBN: 9788026051961
Jazyk : Čeština
Počet stran: 72
Zařazení: publikace pro děti rozvoj myšlení poezie zvířata děti předškolního věku děti školního věku tvořivé hry pohybové hry